Промени след успеха

Промени след успеха Снимка: EBU

„Maneskin” смениха мениджъра си

Не са изминали и две седмици от триумфа на „Maneskin” на Евровизия 2021, първа за Италия победа след повече от 30 години, и групата вече е решила да обърне гръб на миналото. Първата промяна е раздялата с мениджъра им Марта Дона, която е с „Maneskin” от четири години, съобщава fanpage.it. 

Новината за края на отношенията ѝ с четиримата изпълнители на „Zitti e Buoni” е обявила в Туитър самата Марта Дона:

„Прекарахме 4 незабравими години, пълни с мечти за концерти и реализирани проекти. Доведох ви дотук. Сега сте решили да продължите без мен. Съкрушена съм, но ви желая всичко най-добро в живота, приятели.” 

Вече бившата мениджърка на „Maneskin” не пропуска да подчертае, че решението е взето едностранно от групата без ясни мотиви. За момента в социалните мрежи няма препратки към историята, така че причината за раздялата не е ясна.

Победата на „Maneskin” на Евровизия беше придружена от множество противоречащи си слухове, че на последната вечер на конкурса фронтменът Дамиано Дейвид е употребявал наркотици. И „Maneskin”, и организаторите на събитието категорично отхвърлиха такава възможност. Вокалистът направи доброволно тест за наркотици, който се оказа отрицателен. На пресконференция Дамяно Дейвид категорично заяви, че не употребява наркотици, но че е решил да не напада френския вестник, публикувал слуха непосредствено след края на Евровизия 2021. 

„Да подам жалба? – риторично пита Дейвид. – Не, за мен това беше просто една комедия. Ако се извинят,  готов съм да приема извиненията им. Но сега празнуваме, въпреки всички, които се опитаха да ни попречат.”

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: