Международни плащания и обмяна на валута със Settle и Currencycloud

Международни плащания и обмяна на валута със Settle и Currencycloud Снимка: Settle

Приложението цели създаване на полезни връзки и лесни разплащания между хората и бизнеса

Европейският пионер в мобилните разплащания Settle Group, опериращ на 22 пазара в Европа, си партнира с Currencycloud, водещ доставчик на услугата за B2B трансгранични плащания и обмяна на валута за потребители и бизнес клиенти в цяла Европа.

Това партньорство позволява на Settle да разшири платежната си мрежа, като дава възможност на потребителите да извършват разплащания към пазари, където Settle няма партньорство с местна банка. Тази връзка допринесе и за неотдавнашния старт на Settle в България, 22-рия пазар, на който Settle Group пусна платежната си услуга. Компанията развива приложението Settle, целящо създаване на полезни връзки и лесни разплащания между хората и бизнеса.

С приложението Settle индивидуални потребители могат незабавно да изпращат, получават и управляват пари от телефона си.

По традиция Settle изгражда собствена технология и продукти и за първи път си сътрудничи с трета страна, за да предостави нови възможности на своите клиенти. Интеграцията отне по-малко от две седмици, благодарение на високата технология и компетентността на двете страни. 

Крайният резултат предоставя гъвкавост и повече възможности както за потребителите на Settle, така и за бизнес представителите на всички 22 пазара в ЕС, които съвсем скоро ще могат да плащат и получават разплащания, да управляват парите си и да развиват бизнеса си във всяка една валута с местни разплащания.

Партньорството ни с Currencycloud е нещо ново за нас. Виждаме, че Currencycloud е дългогодишен финтех стартъп, какъвто сме и ние. Компанията предоставя устойчива технология и възможности, които ни помагат да увеличим бизнеса и способностите си да следваме нашата идея за създаване на услуга", сподели главният изпълнителен директор на Settle Group, Даниел Дьодерлайн.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: