Плащане с телефон увеличи даренията за „Българската Коледа“

Плащане с телефон увеличи даренията за „Българската Коледа“

Допълнителни 6300 лева дарява УниКредит Булбанк в подкрепа на децата с хронични заболявания

УниКредит Булбанк дарява още 6300 лева на „Българската Коледа“.

Сумата е събрана в рамките на кампания, в която банката се ангажира да дари по 10 стотинки в подкрепа на децата с хронични заболявания за всяко плащане на клиент, направено с телефон в периода 18-31 декември 2020 г. 

С направените малко над 63 хиляди плащания чрез т.нар. дигитален портфейл клиентите на УниКредит Булбанк ще допринесат за осигуряване на съвременна медицинска апаратура за детски клиники и отделения в цялата страна чрез кампанията „Българската Коледа“.

Допълнително банката подкрепя кампанията и като основен спонсор на концерта „Българската Коледа“.

„Вярваме, че благодарение на тази идея, родена като инициатива на млади, талантливи и ангажирани наши колеги, успяхме да допринесем допълнително към споделената ни кауза за подкрепа на децата с хронични заболявания и техните семейства“, каза Теодора Петкова, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк и председател на управителния съвет. 

Клиентите с физически карти, издадени от УниКредит Булбанк, които не са ги дигитализирали, могат да го направят за минути. Независимо дали картата е Visa или Mastercard, тя лесно се добавя в Apple Wallet за извършване на плащания с iPhone, iPad, Apple Watch и Mac. Притежателите на мобилни телефони с операционна система Android могат да ползват интегрирания дигитален портфейл в приложението за мобилното банкиране Bulbank Mobile.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: