130 компании ще получат безплатен онлайн магазин и ексклузивни услуги

130 компании ще получат безплатен онлайн магазин и ексклузивни услуги Снимка: marketingland.com

ИАНМСП в сътрудничество с български банкови институции стартира инициатива за насърчаване на бизнеса

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и български банкови институции обединяват сили в помощ на бизнеса, изправен пред предизвикателството COVID-19, чрез стартиране на инициативата „Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн“. Това съобщиха от пресцентъра на Агенцията.

Ако дигитализацията на бизнесите доскоро бе препоръчителна за развитието им, то в сегашния контекст на ограничения тя се превърна в ключова стъпка за оцеляването им, затова проектът ще спонсорира 130 избрани участници в стартирането или мигрирането на техния бизнес онлайн – безплатно, с ексклузивен достъп до пакет от преференциални предложения от страна на всеки един партньор на проекта.

Инициативата „Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн“ е движена от общата мисия да подкрепи предприемачите, производителите и търговците в България в условията на кризисната  ситуация. 

За да получат своя пакет с едногодишен абонамент за онлайн магазин и услуги, представителите на бизнеса трябва да кандидатстват на специалната страница на инициативата в сайта на ИАНМСП, откъдето могат да се информират и за допустимите за участие наименования и кодове по дейности. 

Процедурата по кандидатстване ще стартира на 7 януари 2021 г., а на 6 януари 2021 г. специален уебинар с участието на представители на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Банка ДСК, Mastercard и Cloudcart ще представи подробно инициативата и ще отговори на въпросите на бизнеса. 

Партньорите в инициативата ще предоставят:

- ИАНМСП: 130 ваучера за създаване на онлайн бизнес – едногодишен абонамент в CloudCart;

- CloudCart®: Безплатен пакет GDPR и документация, SSL сертификат, консултации и преференциални допълнителни услуги;

- Банка ДСК: Преферианциално инсталиране на виртуален ПОС, обслужване и специална пакетна програма ДСК Онлайн Инфо;

- Mastercard®: Специална консиерж услуга за притежатели на бизнес карти Mastercard.

 

Последвайте ни в ТЕЛЕГРАМ

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: