Раздадоха първите ваучери в пилотното издание на „Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии“

Раздадоха първите ваучери в пилотното издание на „Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии“ Снимка: sme.government.bg

С предоставената финансова помощ български малки и средни предприятия ще могат да въведат дигитален маркетинг, да оптимизират процеси и да осигурят кибер и информационна сигурност.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ раздадоха първите 28 ваучера в пилотното издание на „Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии“, администрирана от Агенцията и финансирана от ОПИК.

 

Събитието се проведе в сградата на ИАНМСП, като ваучерите в размер на 5000 лв. и 20 000 лв., предоставени от програмата, бяха връчени на бенефициентите от Илияна Илиева, и. д. главен директор на дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ и ръководител на Управляващия орган на ОПИК, и от Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП.

 

Благодарение на безвъзмездната финансова помощ българските малки и средни предприятия, които получиха своите ваучери, ще могат да подобрят или въведат дигитален маркетинг, да оптимизират процеси и/или да осигурят кибер и информационна сигурност.

 

 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: