Криминално: отвлечена жена избяга след 14 години плен

Криминално: отвлечена жена избяга след 14 години плен Снимка: hindupost.in

Случаят се разигра в района на Челябинск, Русия

Новинарският Telegram канал Ural Mash описва случая: през 2009 г. 33-годишната Екатерина се запознала с Владимир на гарата в Челябинск, където трябвало да чакат влака си доста часове. Той я поканил да му гостуват в близкото село Смолино, тя приели и веднага след влизането в дома му била заключени в къщата

Там Екатерина заварва още една затворничка на Владимир - 30-годишната Оксана, негова съселянка. Двете жени обаче се виждали само отдалече, тъй като Оксана живеела заключена в обора, а Екатерина - в стая в къщата.

Съседите не забелязали нищо и дори не подозирали, че самият Владимир живее там, тъй като почти не излизал, а майка му поддържала дома - и разбира се, е знаела за склонностите на сина си. 

Според избягалата жена, през всичките тези години е била насилвана сексуално от Владимир, който я „предпочитал” и убил Оксана още през 2011 г.  Екатерина помни убийството  - чула скандал между двамата, след това Оксана започнала да вика за помощ, но скоро млъкнала. 

Похитителят бил тежък алкохолик с всички последствия от порока си. Разтревожена от поредното алкохолно отравяне на сина си, на 29 юли майка му повикала линейка.  Откаран по спешност в болница, маниакът пропуснал да заключи стаята, в която държал Екатерина и тя успяла да избяга.

Ural Mash и Telegram канала на Челябинска област съобщават, че в задния двор на къщата са намерени останките на убитата през 2011 г. жена. По случая е образувано наказателно дело.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: