Мъж даде на съд жена си, защото се спъна в обувките й и се преби

Мъж даде на съд жена си, защото се спъна в обувките й и се преби Снимка: https://pixabay.com/

Той си счупил няколко кости, претърпял три операции, месеци физиотерапия и трябвало да похарчи около 80 000 долара за лечение

Жител на Кливланд, САЩ, заведе дело срещу любимата си, след като се спънал в обувките й и паднал по стълбите, пише  Newsweek.

Според съдебните документи мъжът  стъпил с левия си крак на чифт обувки, оставени от съпругата му на стълбата към мазето, загубил равновесие, спънал се с десния крак и паднал.

Той си счупил няколко кости, претърпял три операции, месеци физиотерапия и похарчил около 80 000 долара за лечение.

Жертвата твърди, че не е видял обувките, тъй като е носел голям кашон по молба на съпругата си. Жената от своя страна казва, че често е оставяла обувките си на това място и дори не е мислила, че трябва да предупреди съпруга си за това. Освен това тя не била сигурна дали се е спънал в обувките й. В същото време  тя смята себе си за виновна за случилото се.


Съдийският състав решил, че обувките са били на видимо място, така че всеки да може да ги забележи, ако погледне към краката си. В резултат на това на мъжа е отказан съдебен процес.

Отбелязва се, че двамата се познават от десетилетия, започнали да се срещат през 2015 г. и се сгодили през 2017 г. Те се оженили през май 2019 г. и все още са в брак.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: