„Мисията невъзможна 7" на Том Круз, в пореден екшън

„Мисията невъзможна 7"  на Том Круз,  в пореден екшън Снимка: dailyadvent.com

Реализацията на седмото издание от хитовата поредица изглежда подлага на изпитание неизчерпаемите сили на Том Круз.

Но снимките на „Мисията Невъзможна 7" сякаш са поредица от предизвикателства. Първо, през август хеликоптерът на Том Круз се приземи непредвидено в задния двор на британско семейство, тъй като близкото летище се оказало затворено. Това доведе до леко семейно стълкновение и порицание на деветгодишната дъщеря на семейството, след като детето се развикало „Мамо, мамо, Том Круз е в задния двор”, а „мама” го нахокала, че се опитва да кръшка от ученето с измислици. Все пак, нещата се уталожили, след като култовият актьор направил купища снимки с местните си фенове.

Tom Cruise lands in the backyard of a family - Live Feeds
Снимка - live-feeds.com

Сега снимките на каскада с влак - една от любимите на актьора – доведоха да затварянето на оживена магистрала. Въпреки полицейския ескорт, очуканият вагон, използван за каскадите, се вклинил под нисък железопътен мост, съобщава thesun.co.uk.

Сблъсъкът е спрял трафика в пиковите часове в град Честърфийлд, графство Дарбишър, а едно от най-натоварените кръгови кръстовища в района е било затворено до освобождаването на моста от нежелания декор, изнесен часове по-късно от гигантски камион. Явно, екипът на Том Круз не споделя неволите на британците, предизвикани от тежкия недостиг на шофьори за тежкотоварни камиони на Острова. 

С вездесъщата си леко снизходителна усмивка и боен блясък в очите, Том Круз изглежда уверен, че отново ще спаси света. Актьорът и продуцент вече обяви, че снимките на седмата част на хитовата поредица закъсняват, заради ковид-ограниченията, но не му липсва оптимизъм, че ще се справи в срок, въпреки непредвидените предизвикателства и разходи.

Киносалоните се надяват, че реализацията на продукцията „все още не е извън релси” и заедно с феновете очакват дебюта на „Мисията невъзможна 7" през май 2022 г.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: