Звездният клуб на „самотните сърца”

Звездният клуб на „самотните сърца” Снимка: denofgeek.com

Някои знаменити личности не вярват в институцията на брака, докато други просто никога не са стигнали до него – и това е така от край време.

Лудвиг ван Бетовен никога не се е женил – музиката е единствената му голяма любов. А Джейн Остин може да е написала някои от най добрите любовни истории в световната литература, но не познава брака „от първа ръка”.  Не се е омъжвала и Коко Шанел. За нея модният дизайн е бил всичко.

В наши дни съображенията може да са други, но наистина много „звездни” лица никога не са стигали до олтара. Ева Мендес, звездата от „Бързи и яростни” (2, 5) не бърза към олтара. 39-годишната актриса смята брака за твърде стара институция и не намира смисъл да робува на законите ѝ. Така мисли вероятно и комикът Рики Жерве, който живее с приятелката си повече от 30 години, без да се женят. 

Звездата от сериала „Трева” Мери-Луиз Паркър има син на 17 години. Осинови си и дъщеря, която вече е на 14. Но не държи да ги обзаведе с формален баща. Джон Кюсак е един от звездните ергени, които успяват да държат личния си живот в тайна. Опра Уинфри също е в групата на независимите дами, въпреки че се среща с един представител на силния пол повече от 25 години. 

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг не е казала „Да” на никого. Уинона Райдър е била сгодена за Джони Деп, но с това се изчерпват опитите ѝ за семейство. 

Ал Пачино може да има три деца, но звездата от „Кръстника” никога не се е женил. Дълго време се срещаше с друга „ветеранка” на свободните жени, Даян Кийтън, която не е избрала брак за себе си, въпреки връзките си с него, Уди Алън и Уорън Бийти

Очарователният Хю Грант също никога не се изправял пред олтара, но е любящ баща на ПЕТ деца (от две жени). „Приятелят” Матю Пери е имал доста дълги връзки (с Джулия Робъртс напр.), но така и не се ожени. Прекрасната Шарлиз Терон се е срещала с Киану Рийвс и наскоро със Шон Пен, но не се притеснява, че не е омъжена. За нея е по-важно да бъде страхотна майка на двете си деца.

X-Men: Charlize Theron suits up as Mystique in stunning new image
Шарлийз Терон, снимка - culturess.com

Добрият приятел ня Рики Мартин, Бенисио дел Торо не следва примера му да се ожени и казва в интервю:"Защо трябва да се оженя? Само за да мога да се разведа?" Той има дъщеря с дъщерята Род Стюарт. Ейдриън Броуди се е срещал с много дами от „А” група (вкл. Кира Найтли) но очевидно страни от обвързване. Миранда Ричардсън смята, че „бракът би бил добър за нея”, но засега не го обмисля, а се радва на компанията на домашните си любимци.

И „Шугунът” Ричард Чембърлейн никога не се е женил. Живее с партньора си Мартин Рабет повече от 30 години, а през 2003 обяви публично сексуалната си ориентация – факт, който със сигурност е разбил сърцата на много дами по света. Звездата на френското кино Жаклин Бисет е имала няколко дългосрочни връзки, но никога не се е омъжвала.

И „тлъстото кокалче”, по което въздишат жените от цял свят - Леонардо ди Каприо! Красив, талантлив, богат, щедър благотворител – чак е невероятно, че не се е женил!  Вярно, че е едва на 40, но в Холивуд се женят за първи път на 20! Романтичните връзки на Лео го свързват с много красавици, но нито една от тях не го е накарала да се откаже от независимия си стил на живот.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: