Виена привлича гости с намаления в хотели, ресторанти и музеи

Виена привлича гости с намаления в хотели, ресторанти и музеи Снимка: WienTourismus/ Paul Bauer

Новата Vienna City Card Experience на Виенския туристически борд дава 20% отстъпка в продължение на 365 дни

Насладете се на забележителностите на Виена, подкрепете виенския бизнес и спестете 20%, призовава Виенският туристически борд. С новата Vienna City Card Experience това е възможно в продължение на 365 дни и само за 25 евро, съобщават туристическите експерти.

Дигиталната карта на Виена дава целогодишна 20% отстъпка от дневната цена в 20 топ хотела във Виена и върху цялата сметка, включително и напитките, в над 30 ресторанта - от винени таверни до гурме ресторанти, от виенски кафенета до барове в хотелите. 

Предлагат се и обиколки на града, ексклузивни преживявания и семинари на намалени цени или дори безплатно. Списъкът с около 200 предложения непрекъснато се разширява.

Посетете пчелин на покривите над Виена, разходете се под земята и научете интересни подробности за виенското метро или посетете обикновено затворените „планински“ стаи в двореца Шьонбрун, чиито стени и тавани са покрити с прекрасни пейзажи. 

Много от обектите и атракциите могат да бъдат резервирани единствено с новата карта, други са с 20% отстъпка, а някои посещения са безплатни – например дегустация на традиционните сладка и консерви STAUD или посещение във виенската фабрика за стъклени снежни топки. 

Сред ресторантите, които са включени в списъка с отстъпки, са гурме ресторантът „Вестибюл“ в един от най-известните немскоезични театри - Бургтеатър, и традиционното виенско кафене „Ландтман.

 

Vienna City Card Experience Edition е интегрирана в новото приложение на Виенския туристически борд, наречено „ivie“.

Приложението може да бъде свалено безплатно от Apple Store и Google Play. Покупката на Experience Edition в приложението или в уеб магазина на experience.wien.info е с цена 25 евро. Има и ваучери за подаръци, които също могат да бъдат закупени и онлайн. Картата е валидна една година от датата на покупката.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: