Връчват наградите в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор

Връчват наградите в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор Снимка: pixabay

Церемонията по връчване на годишните награди „Застраховател на годината“, „Пенсионноосигурително дружество на годината” и „Застрахователен брокер на годината” за 2020 г. ще се проведе онлайн на 27 май

За тринадесета поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас - „Застраховател на годината“, „Пенсионноосигурително дружество на годината” и „Застрахователен брокер на годината”, както и годишните награди на фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”, съобщиха от Асоциацията на българските зстрахователи (АБЗ).

Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-добрите компании в сектора.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония, която ще се проведе онлайн на 27 май 2021 г. от 11,00 часа във ВУЗФ.

Специални гости на церемонията ще бъдат Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор, Владимир Савов, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“, и Диана Йорданова, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Осигурителен надзор", които ще връчат и част от наградите на победителите. 

Ще бъдат връчени отличия в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, съставено от представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии. 

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:

  • Застраховател на годината – Общо застраховане
  • Застраховател на годината – Животозастраховане
  • Най-динамично развиващо се застрахователно дружество
  • Пенсионноосигурително дружество на годината „Допълнително задължително пенсионно осигуряване”
  • Пенсионноосигурително дружество на годината „Допълнително доброволно пенсионно осигуряване”
  • Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество
  • Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане
  • Застрахователен брокер на годината - Животозастраховане
  • Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество

 

Фондация „Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 23-та година своите специални награди „За цялостен принос в развитието на българското застраховане“, „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване“ и „За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането“ на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своя сектор. 

За втора поредна година церемонията ще бъде проведена в онлайн формат, с ограничено присъствие на гости заради епидемията от коронавирус в страната.

Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: