На коя криптовалута си струва да се обърне внимание сега

На коя криптовалута си струва да се обърне внимание сега Снимка: pixabay

Котировките на цифровите пари се снижиха, но на пазара има много възможности за заработка. Ето кои са най-интересните.

Bitcoin

Лидерът на крипто пазара е биткойн. Въпреки че монетата вече поскъпна с повече от 80% през есента, тя остава интересна за търговия. Понастоящем активът е в нестабилно положение, но може да се държи с надежда за по-нататъшен растеж.

Ethereum

Най-големият по отношение на капитализацията алткойн е интересен за закупуване по много причини. Една от основните е предстоящото стартиране на ETH 2.0, което може да повлияе положително на цената на монетата.

XRP

Токенът на компанията Ripple все още е 90% под историческите си върхове за стойност. Това означава, че XRP има огромна възможност за растеж, който може да бъде реализиран чрез множеството базирани в Сан Франциско партньорства за блокчейн проекти.

Bitcoin Cash

През ноември в мрежата на криптовалутата Bitcoin Cash веригата се раздели. Много хора определят това събитие като изключително негативно, тъй като за пореден път показа провала на проекта и разногласията в неговата общност. Но можете също така да печелите пари и от снижаването на курса, за това има инструмент „шорт".

Chainlink

Една от най-печелившите криптовалути през 2020 г. е Chainlink. От началото на годината стойността й нараства експоненциално, но сферата на DeFi продължава да се развива и да набира популярност. Това означава, че у LINK има възможност за по-нататъшен растеж.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: