Career Show 2020 с рекорден брой участници

Career Show 2020 с рекорден брой участници Снимка: Pixabay

Второто Career Show 2020 ще се състои на 24 и 25 ноември. Над 150 фирми и над 5000 кандидати за работа са заявили участие.

Въпреки последните ограничения, ние сме готови с решение. Организацията на подобно мащабно събитие е дълъг процес, но тази година ни научи да сме максимално гъвкави и подготвени за всичко. Ето защо сме помислили за всеки сценарий и обещаваме да предоставим едно наистина ефективно, пълноценно и модерно онлайн изживяване на всички участници“, казва Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Амбициозни са целите на организаторите – да демонстрират безграничните възможности, които XXI век предоставя, за кариерно развитие. Онлайн събитието предоставя ново и модерно решение чрез иновативна платформа за видео интервюта. Ще бъде използвана специална мачмейкинг технология, която дава възможност за максимално ефективна връзка между работодатели и кандидати. Изготвена е професионална програма, която ще осъществява срещите.

Career Show 2020 Online ще позволи на много повече хора да се включат, независимо в коя част на страната и света се намират. Работодателите са от различни градове на България, Европа и света.

Професионалното и личностното развитие са свързани чрез допълнителна програма за развитие, спорт, ИТ, високи технологии, хоби, развлечение. Сред лекторите са имена като Анна Цолова, журналист и преподавател по публична реч, продуцентите Иван и Андрей, основателя на ARC Academy Антони Иванов, психолога Ани Владимирова и др.

Преди работа и личен живот изглеждаха диференцирани. Днес всички са наясно, че работата не може да компенсира личния живот и обратно. Необходимо е да живеем живота си пълноценно в тези две най-важни сфери и онлайн конференцията ще направи необходимото в тази насока.

Участието е безплатно. Регистрация на сайта - www.careershow.bg

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: