5 игри като GTA V, които можете да играете на телефона си

5 игри като GTA V, които можете да играете на телефона си


Grand Theft Auto е една от най-популярните игри на Rockstar Games. Екшън-приключенската опън-уърлд игра привлича много почитатели. Последната игра от поредицата излезе през 2013 г., но геймърите все още са развълнувани да видят нейните нови актуализации и промени. Ще излезе дори преработена версия за конзолите от следващо поколение. GTA V обаче не се предлага официално за смартфони, въпреки че процесорите им стават все по-добри и по-добри с възможността за лесно стартиране на FPS игри.

И все пак, ако искате да играете игри, подобни на GTA на вашия смартфон безплатно, ето ви няколко варианта:


Payback 2 - The Battle Sandbox

Payback 2 включва 50 събития, включително улични сбивания, състезания с ракетни автомобили, битки с танкове, високоскоростни хеликоптерни надпревари и др. Може да се играе онлайн. Налице са и седмични предизвикателства. Можете дори да персонализирате събитията, като използвате комбинация от седем града и широк избор на оръжия. Графиката на играта не е особено впечатляваща, но тя все пак е забавна алтернатива на GTA.

Оценява се на 4,3 при над 100 милиона отзива в Google Play Store. Заема 102 MB пространство на смартфон с андроид, при операционна система iOS има рейтинг от 4,8 и заема 166,9 MB.

Gangstar Vegas: World of Crime

Тази игра на Gameloft SE съществува от дълго време. Това може да е една от алтернативите на GTA V, които се приближават най-много до нея. Както подсказва името, действието се развива в Лас Вегас. Можете да изберете да се разхождате, да се забавлявате или да изпълнявате мисии. Вашият герой е боксьор, който играе за мафиотски картел и е мишена на конкуренцията.

Играта има рейтинг 4,3 при над 50 милиона изтегляния в Google Play Store. Заема 1,8 GB място на смартфоните с Android. Заема 2,4 GB на iOS устройство и има рейтинг 4,6.

Madout 2 Big City Online

Това е проста игра, в която можете да се сдобиете с оръжия, да карате неразумно и да правите щуротии, отново в опън-уърлд. Налични са над 40 типа автомобили, включително руски такива. В онлайн режим, в картата на играта се срещат до 100 играчи на разстояние от 10 км.

Заема 413 MB място на устройство с Android. При над 10 милиона изтегляния в Google Play Store е оценена с 4,2. Заема 707,4 MB на iPhone и има рейтинг 4,3 в Apple App Store.

Go to Town 5

Go to Town 5 не е с висока графика и може да се играе и на по-стари смартфони. Контролите са лесни, можете да карате наоколо с колело, кола, да управлявате хеликоптер или да плавате по водата с кораб. Казано просто - можете да правите каквото ви хрумне в тази игра.

Няма впечатляваща оценка в Apple App Store - 3,1. Отнема 179,2 MB на iOS устройство. На устройство с Android отнема 55 MB място, като в Google Play Store при милион изтегления има по-добър рейтинг - 4.Great gangsters 3D

Тази игра е малко по-различна от останалите, тъй като основният фокус е върху кражбата на автомобили в отворен свят. Графиките й са с едно от най-ниските качества, сравнени с другите игри в този списък. В града има четири области с множество мисии. Освен това в играта има избор от над 15 оръжия и автомобилни превозни средства.

Отнема само 22 MB място на устройство с Android и има над 50 милиона изтегляния от Google Play Store. Също има рейтинг от 4. Тази игра не е налична за устройства с iOS.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: