Какво научиха инвеститорите на недвижимо имущество след пандемията?

Какво научиха инвеститорите на недвижимо имущество след пандемията?

Поради пандемията от коронавирус бизнесът по цял свят бе изправен пред огромни предизвикателства. 

Много индустрии претърпяват колосални промени и са принудени изцяло да променят начина си на мислене и изработване. Секторът за недвижимо имущество също преминава през големи препятствия. 

Продажбата на имоти по обичайния до момента начин, лице в лице, е абсолютно забранена, строителството е спряно, инвеститори и брокери от цял сввят се грижат за собственото си здраве и това на близките си, докато икономиката е изправена пред едно от най-големите предизвикателства до момента. 

Много работодатели в бранша споделят, че са принудени бързо да променят навиците си и да се адаптират към новия начин на работа. Компаниите стават по-устойчиви и започват да работят по-бъзро. 

Клиентите свикват с нов начин на избиране и купуване на имоти - вече всичко се случва изцяло онлайн.
 
Брокери от едно от най-засегнатите места в света - Ню Йорк, споделят, че най-важното за тях е запазването на разнообразно портофолио. Работата с различни видове имоти и изготвянето на всестранни проекти е от голямо значение. 

Дейности като уеб-планиране, маркетинг, уебдизайн, видеоконференции с клиенти и реклама стават още по-ключови. 

Макар и пазарът да не е стабилен, работата и проектирането на бъдещи проекти са важни, за да се гарантира разнообразие и възможности за действие. 

Подобни дейности са важни и за бъдещите приходи на всяка агенция за недвижимо имущество, за да остане тя по-дълго на пазара. „Очаквай неочакваното" се превръща в мотото на много работещи.


Благодарение на възможността да останат у дома или да работят в по-малък състав, голяма част от агенциите подобряват уебсайтовете си, онлайн платформите за купуване и продаване и намират възможности да извършват все повече дейности виртуално. 








Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: