Песента “В ритъма на любовта” е поздрав към всички, влюбени в живота

Песента “В ритъма на любовта” е поздрав към всички, влюбени в живота Снимка: ICreative

Джазменът Боби Вълчев подарява на любимата си песен за “Свети Валентин”

Песента излиза специално на 14-ти февруари, на български език, с романтични кадри от Дубай. 

В ритъма на любовта” е вдъхновена от сватбата на най-успешния ни джазмен в чужбина, която се състоя през юни миналата година. Освен това е и специалният подарък за празника на влюбените за избраницата му Христина. 

Песента е на български език, с динамично и лятно настроение, което препраща към горещи емоции. Посветена е на хубавите неща в живота, към които всеки се стреми. 

Романтичният клип пресъздава първата среща на влюбените, които се запознават в парка на Студентски град в София преди 5 години. Оказва се, че и двамата четат по едно и също време “Шифърът на Леонардо” на Дан Браун - книгата, която Боби забелязва в ръцете на Христина. Именно общият вкус за книги бележи началото на разговора им, който прелива в съвместен живот.

Мястото на клипа е не по-малко символично - резерватът “Езерата на любовта” в Дубай. Той е известен с много езера, две от които във формата на сърца, преплитащи се едно в друго. 

Подобен в живота, в процеса на снимките, разбира се, не липсват и екстремни моменти. Едно от тях е, когато двамата се загубват с ниска спортна кола по пътя към резервата, който минава през пустинята.

Песента “В ритъма на любовта”е поздрав към всички, влюбени в живота.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: