Тези 5 съобщения изпращат само влюбени мъже

Тези 5 съобщения изпращат само влюбени мъже Снимка: pixabay

Само секс или и любов? Тези пет послания показват, че той е влюбен във вас.

Тези 5 съобщения се изпращат само от влюбени мъже. 

С всеки флирт идва момент, в който трябва да решите: това е просто случаен tête à tête или любовта е достатъчна за сериозна връзка. Ако не сте сигурни в емоционалното му състояние, дори малките знаци и жестове могат да бъдат индикация за сериозни чувства към вас - или тези пет послания, които той ще ви изпрати само когато наистина е влюбен във вас:

„Просто мислех за теб."

Особено в началото, когато тези четири малки думи са все още далече, това съобщение означава само добро: показва ви неговата привързаност и в същото време е показател, че връзката ви е достигнала ново ниво.

„Кога ще се срещнем отново?"

Ако той поиска среща, значи няма търпение да се видите отново - много добре! Това показва, че той не само се интересува, но и се радва да прекарва времето си с вас. Ако и вие се чувствате така, нищо не пречи на една следваща среща.

„Хапна ли нещо?"

Този въпрос не само показва, че той се интересува от вашето благополучие и иска да сте добре. Въпросът е и чудесен начин да започнете разговор: бавно той усеща пътя си около това дали е възможна и среща за вечеря с вас...

„Искаш ли да се чуем?“

С това съобщение той не ви дава ясна индикация, че ви иска - и ако не може да ви види, поне гласът трябва да достигне до него. Освен това телефонното обаждане винаги е малко по-лично от кратките съобщения за чат, така че следващото събиране да бъде организирано много по-бързо.

„Съжалявам, че не ти писах по-рано. Бях в среща."

Това съобщение показва най-вече едно нещо: важно е да го оцените като надежден. Той не само се замисля за това, което бихте могли да мислите, докато чакате отговора му, но и извинението ясно казва: вие сте важна за него.

Още по темата във

facebook