Връчиха наградите в 18-та национална спартакиада на работещите във ВиК сектора

Връчиха наградите в 18-та национална спартакиада на работещите във ВиК сектора Снимка: МРРБ

Регионалният министър арх. Иван Шишков и зам.-министър Захари Христов връчиха наградите в Осемнадесетата национална спартакиада на работещите във ВиК сектора в Република България

Регионалният министър арх. Иван Шишков и зам.-министър Захари Христов връчиха наградите в Осемнадесетата национална спартакиада на работещите във ВиК сектора в Република България, която се проведе от 7 до 11 септември 2022 г. в курортен комплекс „Св. св. Константин и Елена” край Варна.

Голямата награда и купата на отборния победител в спартакиадата тази година спечели отборът на „Софийска вода”. Втори са „ВиК Варна”, а трети отборът на „ВиК Враца”. Бе връчена и специална награда за феърплей, която спечели отборът на „ВиК Бургас”.

Спартакиадата е организирана от Съюза на ВиК операторите в Република България, Федерация "Строителство, индустрия и водоснабдяване" - Конфедерация на труда "Подкрепа", Национален браншов синдикат "Водоснабдител" - КНСБ и Българска работническа федерация "Спорт и здраве" и с подкрепата на Министерство на младежта и спорта на Република България.

В състезанията участваха повече от 800 състезатели от целия ВиК сектор в страната, които се включиха в шест вида спорт: мини футбол, дартс, плажен волейбол, тенис на маса, шахмат и теглене на въже. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: