Покемони завладяха Лондон

Покемони завладяха Лондон Снимка: womiraz.com

Световният шампионат по покемон, който за първи път се провежда в Европа, изпълни британската столица с групи „Пикачу и приятели” – на лодки по Темза или снимайки се „за спомен” пред Тауър Бридж.

Игрите, които започват днес, привлякоха в Лондон хиляди фенове, а наградният фонд е над един милион долара, припомня indy100.com. Шампионатът ще продължи до 21 август в лондонския ExCeL Exhibition Centre.

Така че, Pokemon е навсякъде в британската столица - и за да създаде още по-вълнуваща атмосфера за феновете си, The Pokemon Company International обедини усилия с Transport for London, превръщайки кабинковия лифт между полуостров Гринуич и Кралските докове в място на вълнуващи срещи между феновете, наслаждаващи се на британската столица от високо, и 18 типажа покемони

„За нас е вълнуваща възможност да си партнираме с Transport for London в лондонския кабинков лифт, така че нашите фенове, пътувайки към шампионата, да могат да се насладят на общуването с марката по още един начин. Мнозина от тях са пътували нашир и надлъж, така че искахме да им предоставим най-широк кръг възможности да се потопят в света на любимите им покемони. Сега могат да го направят, докато се наслаждават на невероятните гледки към Лондон“, казва Питър Мърфи, старши директор маркетинг в The Pokemon Company International.

Най-добрите играчи на Pokémon в света ще се изправят един срещу друг в ExCeL London, състезавайки се във видеоигрите Pokémon Sword, Pokémon Shield,  Pokémon Trading Card, Pokkén Tournament DX, Pokémon UNITE и Pokémon GO, в опит да спечелят световната титла Pokemon World Champion и участие в следващото световно покемон-първенство.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: