Джеф Безос се забавлява

Джеф Безос се забавлява Снимка: pagesix.com

Основателят на Amazon прекара празниците на Карибите в приятна компания.

Звучи почти невероятно, но покрай космическите си и екологични планове, пренебрегвайки дори състезанието с Илон Мъск, Джеф Безос явно умее и да се забавлява. В необичайно за него облекло на типичен курортист, магнатът се възползва от възможността да се наслади на тропическото слънца с приятелката си Лорън Санчес, съобщава hollywoodlife.com.

И двамата изглеждат по-близки от всякога! Обзети от празнично настроение и хванати за ръка, 57-годишният основател на Amazon и 52-годишната му приятелка отпразнуваха празниците на романтично пътуване с яхта до Сейнт Бартс, Карибите. 

Показвайки впечатляващо телосложение, Джеф Безос беше забелязан в червени плувки на хавайски цветя, а приятелката му Лорън допълни картината в зашеметяващи пъстри бикини. Двамата се спуснаха в кристално сините води на сал и поплуваха, преди да се върнат на луксозната яхта.

Щастливият излет звучи като награда за последния успешен полет на New Shepard с поредните космически туристи на компанията на Безос Blue Origin. Петимата  пътешественици, в това число и водещият на Good Morning America Майкъл Страхан, след 10 минутен полет в космоса, кацнаха успешно в Тексас, където ги посрещнаха самият Безос, отново в компанията на Лорън. 

Те се срещат вече трета година, а романът им започна още докато и двамата бяха женени за други. Връзката им се разкри в деня, в който Джеф Безос и съпругата му, 51-годишната Макензи Скот, обявиха, че се разделят. Двамата имат четири деца и според милиардера, раздялата им е била „приятелска”. Така ли иначе, от тогава Джеф Безос и Лорън Санчес са неразделни.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: