Личният живот на Уил Смит отново попадна под светлината на прожекторите

Личният живот на Уил Смит отново попадна под светлината на прожекторите Снимка: deadline.com

Този път повод дава автобиографичната му книга „Уил” (Will), която излезе по-рано през месеца

Актьорът представи миналата седмица изданието в лондонския хотел The Savoy. Книгата отразява пътя на 53-годишния Уил Смит още от преди първия му голям пробив в „Принцът от Бел Еър” (The Fresh Prince of Bel Air) и отново отделя много внимание на личния живот и брака със съпругата му  Джада Пинкет Смит.

В една от първите глави на книгата, Смит споделя, че в един период от младостта си е правил толкова много секс, че „...буквално щях да се задуша”.

Той разкрива, че се е впуснал в безразборни секс-авантюри, за да се справи с „разбитото си сърце”, след изневярата на една от първите му приятелки, спомената само като "Мелани", когато е бил едва на 16 години.

Нагонът му го водил дори „до повръщане”, и въпреки това, при всеки следващ сексуален контакт не спирал да се надява, че този път ще намери "истинската", която да го обича и да „накара тази болка да изчезне”.

„Отчаяно се нуждаех от облекчение, но тъй като няма хапче за разбито сърце, прибягнах до хомеопатичните лекарства - пазаруване и необуздани сексуални контакти. Дотогава бях правил секс само с една друга жена, но след като Мелани ми изневери, се превърнах в истинска хиена в гетото", пише актьорът. Това обаче не го утешило, нещо повече – освен още разочарования, развил и психосоматична реакция на постоянен глад за секс.

Уил Смит никога не е крил, че се е лекувал от това състояние и очевидно успешно, след като свободно говори за свободните отношения в брака си с Джада Пинкет Смит – един съюз, който продължава вече 24 години, в съгласие, че „Бракът не може да бъде затвор”. Единственото изискване в отношенията им (по думите на Джада) е „да се чувстваш добре, когато се погледнеш в огледалото”.

Книгата е пълна с безброй анекдотитични истории, включително и една, в която Уил разкрива, че веднаж, когато фалирал, заел $ 10 000 от свой приятел, макар да знаел, че е дилър на наркотици. 

Героят от „Мъже в черно” е преуспял в три от най-популярните изкуства – кино, телевизия и музика, а четири от музикалните му хитове са му донесли четири награди Grammy. Хонорарът на Уил Смит за филма „Аз съм легенда” (I am legend) от 2007 г. е $ 100 милиона.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: