Уил Смит за полигамните отношения с жена си: "Бракът не може да бъде затвор"

Уил Смит за полигамните отношения с жена си: "Бракът не може да бъде затвор" Снимка: eonline.com

Холивудската филмова звезда Уил Смит даде откровено интервю за брачния си живот. По-специално, актьорът нарече дългогодишния си брак с колежката си Джада Пинкет Смит отворен и полигамен

В интервю за GQ той заяви, че двамата имат отворен брак и така сложи край на върлуващите от години слухове за афери и изневери. Холивудските звезди просто решили да опитат полигамията, след като установили, че и двамата са „нещастни” и че „нещо трябва да се промени”.

След миналогодишната авантюра на Джада с рапъра Август Алсина, 53-годишният Уил твърди,  че той и съпругата му отново са влюбени. Двойката има две деца - Джейдън и Уилоу, а Уил има още един син от предишния си брак. 

Семейство Смит не намекват за първи път за нетрадиционния си съюз, в който могат да „правят каквото си искат”, тъй като връзката им е „зряла”. За 24 години брак и двамата са имали връзки с други знаменитости, но упорито отричаха слуховете за изневери, които намекваха за известната тийнейджърска мечта на Уил: „Идеята да обикалям света с харем от 20 жени, които да обичам и за които да се грижа, наистина ми изглеждаше страхотна”.

Чак до харем очевидно не се е стигнало, но сред дамите в проекто-списъка на Уил са доста известни имена, включително неговата колежка Холи Бери и балерината Мисти Коупланд. 

Звездата сподели, че дълго време се е срамувал от фантазиите си за харема, вероятно заради своето „християнско възпитание” и от убеждението, че мислите му са „грях”. В крайна сметка дори е потърсил помощта на специалист и вече мисли доста по-различно, и както сам казва, „това, че е женен, но мисли колко красива е Холи, не го прави лош човек”.

В резултат на терапията, Уил вече вярва, че един харем може да бъде и по-ограничен като бройка, още повече, че и съпругата му никога не е вярвала в конвенционалния брак. 

An in-depth look at Jada Pinkett Smith and Will Smith's 21-year marriage.
Снимка - mamamia.com

И това е така, но с едно условие, което Джада споменава в свое интервю от 2013 г.: „Винаги съм му казвала, че може да прави каквото иска, стига като се погледне в огледалото, да се чувства добре”. Сложно... 

По-късно във Фейсбук Джада Смит пояснява: „Това, че можем да правим каквото искаме, не означава, че имаме отворен брак, а че можем да си разрешим някои неща. Аз не съм настойник на Уил, той е голям човек”. Доста нетрадиционно за Холивуд...

Самият Уил Смит обобщава възгледите си за брака така: „Стремежът към истината е единственият начин да бъдете щастливи в този живот. Ние смятаме, че естествените отношения означават да се освободите от обществения контрол. Дадохме си взаимно свобода и вярваме, че всеки трябва да намери пътя си. За нас бракът не може да е затвор. Най-висшата проява на любов за мен са свободата и безусловната подкрепа”.

И всъщност е точно така – стига да го искате и да успеете да го изтърпите.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: