Аржентинка се излекува от спин без лекарства и операция

Аржентинка се излекува от спин без лекарства и операция Снимка: https://pixabay.com/

Това е вторият в света случай на "чудотворно изцеление"

30-годишна жена, която беше диагностицирана със спин преди осем години, се излекува от болестта без лекарства или операция. Случаят с жителката на Аржентина е уникален. Тя стана вторият човек в света, който успя да преодолее спин сам.

За "чудотворното изцеление" на жената съобщи "Дейли мейл".

Имунната система на жената по естествен начин успява да преодолее човешкия имунодефицитен вирус. Лекарите наричат аржентинката "пациентката Есперанто", без да разкриват името й.

През 2013 г. тя е диагностицирана със спин , но сега в организма й не са открити следи от вируса. През всичките осем години жената е знаела за диагнозата си, но през цялото това време е пила лекарства само шест месеца. По това време тя била бременна и приемала хапчета само за да опази детето си здраво. Бебето не се е заразило, а веднага след раждането жената отказала лекарството.

Според изследователите "чудодейното излекуване" на жената ще доведе до откриването на лек за 38 милиона души, живеещи със спин инфекции по целия свят. Лекарите планират да проучат случая на пациентката и да разберат как организмът й е победил спин и дали нейното „изцеление“ може да помогне на други хора.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: