Внуците на Елвис Пресли

Внуците на Елвис Пресли Снимка: hola.com

Едва ли „Кралят на рокендрола” от 50-те години на миналия век трябва да бъде представян – накратко, певец и актьор, една от културните икони на ХХ век, чиито фенове продължават да се множат десетилетия наред.

Парчета като “Love Me Tender”, “Jailhouse Rock” и „Heatbreak Hotel“ не слизат от класациите – и това са само три от десетките незабравими заглавия на Краля на рокендрола. 

Елвис Пресли се жени за Присила Вагнер през 1967 г. Двамата имат една дъщеря - Лиса Мари Пресли, а през 1973 се разделят, припомня hollywoodlife.com.

53-годишната Лиса Мари следва стъпките на баща си като певица и автор на песни. За разлика от идола на рок-музиката, дъщеря му се е женила четири пъти, вкл. за кратко за Майкъл Джаксън и Никалъс Кейдж. Издала е три албума с кънтри рок и поп и е майка на четири деца: Райли Киоу, на 32 години, покойният Бенджамин Киоу, когото определят като двойник на Елвис и близначките Финли и Харпър Локууд, на 13.

Райли Киоу, 32-годишна е първата внучка на Елвис. Тя е модел и успешна актриса. От 2015 е омъжена за Бен Смит-Петерсън, холивудски каскадьор.

Елвис и Бенджамин, снимк - scrabbl.com

Брат ѝ Бенджамин Кеоу, който прилича удивително на великия си дядо, се самоуби през 2020 г., едва на 27 години. Приживе Бенджамин участва в няколко филма. Пробвал се е и като певец, дори имаше подписан договор с голяма звукозаписна компания. Лиса Мари Пресли е неутешима. Казват, че е обожавала момчето и е вярвала, че Елвис се е преродил в покойния ѝ син, който поразително напомня Краля на рокендрола и по черти, но още повече като излъчване.

13-годишните близначки Финли и Харпър Локууд са деца на Лиса Мари и четвъртия ѝ съпруг. Засега блестят само на страницата на майка си в Instagram. За своя 53-ти рожден ден Лиса Мари публикува празнична снимка с трите си дъщери и написа: „Не бих могла да се справя без тези трите до мен“. Дъщерята на Елвис вижда чертите му в своите деца и вярва, че „всички те имат по малко от него в себе си”.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: