Безсмъртието е главната цел на 11-годишен вундеркинд

Безсмъртието е главната цел на 11-годишен вундеркинд Снимка: youtube

В Белгия 11-годишно момче получи бакалавърска степен по физика

Лоран Симонс е просто невероятно момче. Това дете-чудо от малкото градче Остенде, Белгия, получи бакалавърска степен по физика само на 11 години.

Документът е издаден от университета в Антверпен, съобщи 9NEWS.

На Лоран му трябвала само една година, за да получи бакалавърска степен. Преди това момчето завършва гимназия и усвоява напълно цялата учебна програма за година и половина. Сертификатът му е издаден, когато е бил на 8 години.

В интервю Лоран казва, че не го интересува колко по-млад е от останалите. Иска да придобие нови знания и успешно да реализира плановете си.

В момента Симонс планира да продължи обучението си в университета в Антверпен, за да получи магистърска степен по физика възможно най-скоро. Освен това той ще посвети много време на личната си докторска дисертация, която също иска да завърши бързо.

В интервюто си той отбелязва, че се стреми към безсмъртие. Иска да може да механизира различни части на тялото си, за да стане по-силен, по-издръжлив и да живее много по-дълго от другите. В същото време малкият белгиец добавя, че квантовата физика е само първата стъпка от дългото му пътуване и няма да спре дотук.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: