8 неща, които никога не бива да казвате на партньора си

8 неща, които никога не бива да казвате на партньора си Снимка: pixabay

Дори ако много ви се иска, по-добре замълчете

Помните ли правилото: „Ако искате да създадете успешна връзка, бъдете 100% откровени един с друг?"

Всъщност този съвет може по-скоро да бъде отнесен към категорията на шеговитите, тъй като в живота определено не си струва да споделяте с партньора си всички мисли, които ви идват в главата. Често се случва тишината да е най-умното нещо, което можете да направите.

Внимавайте да не споделяте следните неща с любимия човек:

Изневерили сте на партньора си в предишна връзка.

Всъщност все още изпитвате срам от тази връзка с приятеля на бившия ви партньор, но на кого му пука за това? Като научи за изневярата, сегашният ви мъж едва ли ще каже: „Да, изневери, но изкупи изневярата с честността си към мен!“ Напротив, реакцията му ще бъде напълно противоположна.

Поради тази причина никога не говорете за изневяра в предишна връзка.

Приятелката ви изневерява на партньора си.

Старата поговорка „Птиците с еднакви пера винаги са в едно ято“ не важи за всички случаи, но това ще е първата мисъл, която ще му дойде на ум, когато разбере, че имате изневерила приятелка. Най-вероятно той ще помисли, че сте птица от същия полет.

Така че, ако не искате той да започне да се съмнява във вас, по-добре дръжте устата си затворена, когато става въпрос за вашите приятели и техните взаимоотношения.

Един от приятелите му проявява интерес към вас.

Разбира се, ако тази ситуация се е повтаряла повече от веднъж, определено трябва да признаете на партньора си, че неговият приятел се държи по такъв непочтен начин. Но ако това се случи за първи път, би било по-разумно да не казвате нищо за това.

Защо да хвърляте сянка върху него, ако вие самите не сте сигурни в еднозначността на тази ситуация?

Харесва ви някой друг мъж освен него.

Може да ви се струва, че няма нищо лошо в това да покажете възхищение към красавеца, който живее до вас. Всъщност правите голяма грешка, като го правите. Не бива да казвате такива неща на глас или да ги демонстрирате по друг начин, тъй като това ще удари в най-слабото му място - егото.

А когато егото на мъжа е наранено, той много се ядосва. Със сигурност не бихте искали това да се случи, нали?

Искате да се срещнете с интересен колега.

Само думата, че възприемате мъжа, с когото сте заедно на работа като „интересен“, ще накара партньора ви да ревнува. Той ще си помисли, че наистина искате да имате връзка с колегата.

Следователно, колкото и да са невинни истинските цели на срещата, най-вероятно съобщението за това ще предизвика буря от възмущение.

Не обичате майка му.

Не се фокусирайте при никакви обстоятелства върху това, което смятате за осъдително в поведението на майка му или на някой друг член на семейството му.  

Ако ви е некомфортно да общувате с роднините на партньора си, споделете преживяванията си с приятелите си, тъй като те, естествено, няма да отидат и да кажат нито на него, нито на майка му за това.

Старанията му не ви радват.

Може би той е решил да сготви вечеря, да направи презентация в офиса или да покаже най-доброто от себе си в леглото... Каквото и да прави, трябва да сте негов фен номер 1. Ще се изненадате как ще се справи отлично, ако го насърчите поне няколко пъти с думите: „Вярвам в теб! Ти си най-добрият!"

Трябва да се справя по-добре в леглото.

Нищо не наранява егото на мъжа повече от това да му кажете, че се чувствате зле с него в леглото. Да, вие естествено имате свои собствени сексуални нужди, но ако те са останали неудовлетворени тази нощ, това не означава, че той изобщо не е в състояние да го направи. Не бива да му казвате директно, че е ужасен в леглото.

В действителност има много начини да подобрите интимния си живот, без да нараните мъжа. И най-добрият от всички е, ако внимателно му кажете за предпочитанията си, така че той да разбере какво точно да прави.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: