Предприемач харчи 2 милиона долара годишно, за да стане по-млад

Предприемач харчи 2 милиона долара годишно, за да стане по-млад Снимка: esoreiter.ru

45-годишният американски технологичен магнат твърди, че харчи около 2 милиона долара годишно за биохакинг на тялото си, което му позволява да си възвърне младостта.

БрайънДжонсън, технологиченпредприемач, който някога продаде компанията си за обработка на плащания Braintree Payment Solutions eBay за 800 милионадолара, твърди, че възрасттамувсъщност не отразява неговото здраве и възгледи, съобщава Еsoreiter.

Джонсън казва, че има сърце на 37-годишен, кожа на 28-годишен, а обемът на белите му дробове и нивото на физическата му подготовка са като на 18-годишен младеж. И всичко това благодарение на строгия дневен режим за поддържане и усъвършенстване, за който той плаща около 2 милиона долара годишно.

Съобщава се, че супер богатият разработчик на софтуер има екип от 30 лекари, които следят функциите на организма му и измислят начини да обърнат процеса на стареене във всеки от органите му.

Джонсън и екипът му са обсебени от научната литература за стареенето и дълголетието и винаги се стремят да изпробват най-обещаващите и перспективни методи на лечение, като внимателно анализират резултатите, които получават върху тялото на предприемача.

Джонсън започва пътя си към подмладяване преди няколко години и вече е инвестирал милиони в човешки талант и модерно оборудване, за да постигне крайната си цел - да има завидното тяло на 18 - годишен мъж.

Джонсън и неговите лекари наричат поредицата от експерименти и процедури, които извършват, "План на проекта". Той включва строги правила за хранене, физически упражнения, сън (заспиване по едно и също време всяка вечер и само след два часа носене на очила, блокиращи синята светлина), както и различни екстремни и понякога болезнени медицински процедури за мониторинг и измерване на напредъка му. Разширените кръвни тестове, ЯМР, ултразвукът и дори колоноскопията присъстват ежемесечно в живота на предприемача.

Но цялият този труд, болка и разходи си заслужават цената, тъй като учените от неговия екип казват, че технологичният магнат наистина става все по-млад.

Гледайки Брайън Джонсън, става ясно, че визуално той изглежда много по-млад от средностатистическия 45-годишен мъж, но лекарите от неговия екип твърдят, че техните данни също така показват и рязко подобрение и в организма му, в неговите вътрешни органи. Той има сърце на здрав 37-годишен мъж, кожа на 28-годишен, а капацитетът на белите дробове и физическата му форма са като на 18-годишен. Той също така има само 5-6% телесни мазнини, което е доста забележително за възрастта му.

Сред десетките процедури и лечения, включени в Project Blueprint, Джонсън възстановява увредената от слънцето кожа, като нанася седем ежедневни крема и всяка седмица прави киселинен пилинг и лазерна терапия.Той се събужда всяка сутрин в 5 часа и приема 20 добавки и лекарства, а също така изплаква устата си с масло от чаено дърво и антисептик.

Въпреки, че мнозина обвиняват Брайън Джонсън, че е фанатик на тема здраве и страда от психологически и хранителни разстройства, лекарите в екипа му са възхитени от привързаността му към дълголетието и забавянето на стареенето. В очите им той изглежда като човек, посветил тялото си на науката с надеждата да намери отговори, които биха могли да бъдат от полза за цялото човечество.                                         

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: