Дженифър Анистън за първи път призна защо няма деца

Дженифър Анистън за първи път призна защо няма деца Снимка: wikimedia.org

Актрисата сподели, че 10 години се е опитвала да забременее, но не се е получило

Холивудската актриса Дженифър Анистън изгради успешна филмова кариера, но така и не изпита щастието да стане майка. Какви са причините да няма деца, звездата разкри в интервю за Allure.

Актрисата призна, че е започнала да мисли за раждането на дете едва след 30-годишната си възраст. Според думите й, тя е опитала изкуствено оплождане, пила е китайски чайове и е правила други неща, които биха могли да й помогнат да забременее. Но нищо от изброеното не е довело до положителен резултат.

Освен това тя припомни и осъждането на обществеността за това, че не е родила дете. Говореше се, че Брад Пит я е изоставил и е отишъл при Анджелина Джоли именно защото за Анистън кариерата й е била на първо място, а не семейството и децата.

Сега 53-годишната Джен признава, че съжалява, че не е замразила свои яйцеклетки. Възможно е поне по такъв начин да й се беше удало да стане майка.

Дженифър Анистън опроверга слуховете за своя "егоизъм":

"Бих дала всичко, ако някой ми беше казал тогава: "Замрази яйцеклетките си. Направи си услуга". Писаха, че съм била егоист. А аз просто се грижех за кариерата си. Не дай бог жена да бъде успешна и да не роди дете! Изтъкваха, че причината, поради която съпругът ми ме е напуснал, поради която сме се развели и прекратилили брака си, била, че не съм искала да му родя дете. А това беше абсолютна лъжа".

Тя добави, че житейският й път не е бил лесен, но е благодарна за всичко, което й се е случило, защото така е станала това, което е сега.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: