42-годишна британка роди своето двадесето дете

42-годишна британка роди своето двадесето дете Снимка: storyfox.ru

Семейството се счита за най-голямото във Великобритания, обаче майката Сю вече е взела окончателно решение: бебето Арчи определено ще бъде последното й дете.

Самата Сю заявява, че тя и 46-годишният й съпруг Ноел са много щастливи, но това бебе определено ще е последното. Макар жената да говори за това колко необичайно е да усещаш, че повече няма да имаш деца, тя признава, че вече й е време да си почине.

Бебето се ражда преждевременно, но това по никакъв начин не се отразява на здравето му. Сю казва, че лекарите в болницата са я посрещнали за пореден път като свой близък човек.

В семейството на Сю и Нооел Радфорд растат 10 момчета и 9 момичета. Най-голямото дете е 28-годишният Крис, а най-малкото (до раждането на Арчи) Фийби е на годинка. "Арчи стана 11-ият ни син и точно това е прекрасният брой, на който си струва да се спрем", казва многодетната майка.

Дъщерята на семейство Радфорд, Софи е майка вече за трети път. Така че Сю и Ноел са не само щастливи родители, но и баба и дядо.

Първото си дете Сю ражда на 14-годишна възраст. Раннатата й бременност не я плаши, тя обича силно първородния си син Крис. Сю официално се омъжва за Ноел веднага щом навършва подходящата възраст.

Ноел казва, че той и съпругата му са искали три деца, но след това решават, че колкото по-голямо е семейството, толкова по-добре.

През 2014 г. Сю има и една неуспешна бременност, тогава тя претърпява спонтанен аборт.

Голямото семейство се побира в огромна десетстайна къща, а за транспорт използват микробус.

След 9-та бременност на Сю, съпрузите мислят да спрат ражданията. Те обаче стигат до решението, че са необходими повече деца в семейството.

Оостаналите деца прекрасно приемат най-малкото си братче. "Всяко от децата се радваше да прегърне бебето" , казва Сю.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: