След 30 години годеж възрастна двойка ще осъществи мечтата си да се ожени в Лас Вегас

След 30 години годеж възрастна двойка ще осъществи мечтата си да се ожени в Лас Вегас Снимка: gedlingeye.co.uk

Причината е, че двамата могат да си го позволят, след като спечелиха £ 90 000 от лотарията.

Дениз Бел, на 71, и Алън Шоу, на 74, са сред осемте съседи в Арнолд, Нотингамшир, Великобритания, които спечелиха общо £ 270 000 от People’s Postcode Lottery в неделя, съобщава indy100.com. Седмина от печелившите, играли с пощенския код NG5 6RT, включително г-н Шоу, спечелиха по £ 30,000, докато г-жа Бел получи £ 60,000, тъй като игра с два билета. 

Дениз и Алън се срещнали преди 32 години в магазин, където г-жа Бел била касиерка и почти 30 от тях живеят заедно, макар и като годеници.  Двамата имат две деца и признават, че са отлагали няколко пъти сватбата си заради житейски проблеми, включително професионалната им квалификация, но винаги са мечтали да се оженят в Лас Вегас.

„Най-накрая ще се оженим и винаги сме смятали, че ще бъде невероятно да го направим в Лас Вегас, така че сега е моментът“, казва г-жа Бел. Тя работи с деца с увреждатия и когнитивни проблеми. Част от подготовката за сватбата им предвижда г-жа Бел да си постави нова тазобедрена става.

„Говорех с дъщеря си миналия уикенд, когато имах силни болки и ѝ казах  „Ех, защо не спечеля от лотарията, че да се отърва от това” и само след няколко дни пощальонът позвъни със събощението на People’s Postcode Lottery!”, не може да повярва г-жа Бел и добавя "Това са повече пари, отколкото някога сме имали". Тя е щастлива, че ще забрави за списъка чакащи за смяна на тазобедрената става на Националния здравен застраховател, в който е от две години и е твърдо решена този проблем да не помрачи мечтаната сватба. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: