Wizz Air с две нови вълнуващи дестинации

Wizz Air с две нови вълнуващи дестинации

® dariknews.bg

Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и най-зелената авиокомпания в Европа, обяви два нови маршрута: София-Франкфурт и Варна-Прага, съобщиха от нискотарифната авиокомпания.

 

От 17 юли новите две услуги на Wizz Air ще се изпълняват два пъти седмично, в понеделник и петък, предоставяйки на клиентите удобен график за посещение на красивата чешка столица и модерния немски град.

Местата и по двата маршрута вече са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение на Wizz Air на цени от  47,99 лв.

 

Най-новата дестинация на Wizz Air, Франкфурт, е град на контрастите. Той е известен като финансовата столица не само на Германия, но и на континентална Европа. Тук са разположени над 40 впечатляващи небостъргача, четвъртата по големина фондова борса в света (Börse) и 400 банкови институции, включително Европейската централна банка. Ето защо Франкфурт е най-вече популярен като място за бизнес пътувания.

Но той е много повече от това! Франкфурт е град на разнообразна култура и изкуство. Той предлага на своите посетители огромен брой музеи на изкуството, науката и историята, впечатляваща имперска архитектура, красиви градини и разнообразна кухня. Франкфурт е и родният град на големия немски писател Гьоте.

 

Прага, столицата на Чешката република, от друга страна, е едно от архитектурните и културни бижута на Европа. Този град със своя средновековен облик, красиви сгради, великолепни замъци, величествени църкви и мостове прилича на място, извадено от приказките.

Прага е еднакво прекрасна през лятото, когато царствената ѝ красота блести под лъчите на слънцето, и през зимата, когато често вали сняг и градът се превръща в живописна картина. Независимо от времето, винаги е добра идея да посетите чешката столица, да опитате вкусните местни деликатеси и известната чешка бира.

Когато и да решат да пътуват до Франкфурт, Прага или друга дестинация, Wizz Air любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж.


Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а кабинният екипаж също трябва да носи и ръкавици.
Прочетете още за:
wizz air нови дестинации туризъм

  0 
  1