Да станеш Мишел Обама

Да станеш Мишел Обама

® Getty Picture

Netflix пусна документален филм за бившата първа дама на САЩ. Премиерата на „Becoming" последва голямото турне на Мишел Обама, организирано в подкрепа на едноименната книга.


Подобно на книгата, „Becoming“ не е само отражение на осемгодишния престой на първата дама в Белия дом. По-скоро това е дълбоко личен анализ на периода от живота й преди президентството на съпруга й. Особено подробно създателите разглеждат годините преди брака, описвайки детството на Мишел, времето в колежа и ранната им връзка с Барак. Тя се среща с бъдещия президент по време на съвместна работа в адвокатска кантора.   

Документалният филм е продуциран от Higher Ground Productions”, основан от Барак Обама и Мишел, след като Барак се оттегля от президентския пост. По този начин екипите на филма имат почти неограничен достъп до лични кадри от семейния архив. 

В „Becoming” Мишел откровено говори за трудностите във взаимоотношенията със съпруга си, посещенията при психолог след раждането на децата, възпитанието им в условията на живот в Белия дом и други частни подробности от живота на семейството.   

Историите от биографичния филм едва ли ще бъдат изненада за онези, които са чели книгата на Мишел Обама. Независимо от това, картината отлично визуализира живота на първата дама и нейния образ преди и след избора на съпруга й за президент. Мишел Обама получи награда „Грами" за най-добра колекция от поезия или аудиокнига.


Прочетете още за:
Netflix Мишел Обама филм

  0 
  2