HBO Max стартира през май

HBO Max стартира през май Снимка: CNN

Ето с какви филми и предавания ще зарадва милионите зрители HBO Max при старта си
HBO Max, новата стрийминг услуга на WarnerMedia, стартира през май 2020 г. Тя ще се присъедини към света на стрийминга на 27 май, срещу $14,99 долара на месец, съобщиха от компанията.   
HBO Max е малко по-скъп от конкурентите си. Той струва два пъти повече от Disney+ (който е с абонамент от $6,99 на месец) и е повече от стандартния план на Neflix ($12,99 на месец). 

Услугата ще стартира с много голяма библиотека. HBO Max ще предложи 10 000 часа съдържание на WarnerMedia, включително HBO и Warner Bros филми. 
Ще бъде включен и изключителният ситком „Приятели" (Friends), един от най-популярните в историята на телевизията. Услугата ще бъде домакин на детските програми от Looney Tunes, Cartoon Network и „Улица Сезам" (Street Sesame). Ще има любими предавания като South Park, Rick and Morty, Pretty Little Liars и The Fresh Prince of Bel Air, както и други сериали от кабелните брандове на компанията като TNT и TBS. Освен това зрителят ще може да види нова поредица, наречена Max Originals, която включва комедията The Not Too Late Show with Elmo с участието на Анна Кендрик и „The Not Too Late Show with Elmo" от Sesame Workshop.

HBO Max стартира в YouTube 

Услугата е голям залог за AT&T (T) и компанията майка WarnerMedia на CNN, тъй като технологичните и медийните компании – наследници, се опитват да бъдат в крак с променящите се потребителски вкусове и навици на гледане. AT&T заяви миналата година, че възнамерява да изразходва около 2 милиарда долара за HBO Max през следващите две години. 
Новата услуга пристига на фона на пандемията на коронавирус, която принуди милиони хора да останат у дома. Това предизвика търсенето на стрийминг да нарасне с увеличаването на акциите на Netflix и достигането на 50 милиона абонати на Disney +.

 
HBO Max може да бъде следващата услуга, която да даде тласък на зрителите, които търсят интересно съдържание.
„Нашата цел номер едно е да имаме изключително съдържание за всички в семейството, а програмният микс от HBO Max, който сме толкова развълнувани да разкрием на 27 май, ще го постигне“, казва Робърт Грийнблат, председател на дирекция ентъртейнмент на WarnerMedia. 
„Дори в разгара на тази безпрецедентна пандемия, всички звездни екипи, които стоят зад всеки аспект на HBO Max, ще доставят платформа и огромен диапазон от съдържание, което е най-разнообразно и с най-високо качество.“

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: