Адел оповести заглавията на парчетата в новия си албум, наречен „30”

Адел оповести заглавията на парчетата в новия си албум, наречен „30” Снимка: observatoriodemusica.uol.com

Феновете вече избраха фаворит от 12-те песни, които ще влязат в първото издание на британската суперзвезда след шест години пауза.

Засега това е първият сингъл от новия албум Easy On Me („Лесно ми е”), който оглави британските класации след излизането му преди две седмици. Интересното е, че преди да пусне сингъла, певицата го е изпратила на свои приятели, но не е получила одобрителни коментари от всички. Фенската армия на Адел обаче, жадна за новите музикални изяви на соул-звездата, класира Easy On Me на върха на чартовете.

Носителка на Оscar и Grаmmy, наруши петгодишното си мълчание с интервю за Vogue миналия месец, в което казва, че е претърпяла „година на тревожност”, когато бракът ѝ се е разпаднал и заяви, че докато се е борила с безпокойството си след раздялата, е водила живот на „отшелник”

Адел започва записите за четвъртия си студиен албум - „30”, преди три години, в момент, когато животът й е бил „лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешен смут“, но изпълнена с решимост да продължи напред.

Така или иначе, излизнето на „30” е обявено за 19 ноември, което кара феновете да тръпнат в очакване.

Сред заглавията, оповестени в The Guardian, са I Drink Wine („Пия вино”), Can I Get It („Мога ли да го имам”) и Cry Your Heart Out („Изплачи сърцето си”), както и Woman Like Me („Жена като мен”) , Hold On („Дръж се”) и To Be Loved („Да те обичат”). Първото парче е Strangers By Nature („Непознати по природа”), а финалът на албума е заглавието Love is a Game („Любовта е игра”). 

„Научих много поразителни истини за себе си по пътя. Свалих много обвивки, но сложих и нови. Преоткрих чувствата си. Дори бих казала, че никога в живота си не съм била по-спокойна", написа Адел в изявление, което придружава анонса за албума.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: