Вин Дизел отведе дъщерята на Пол Уокър до олтара

Вин Дизел отведе дъщерята на Пол Уокър до олтара Снимка: indianexpress.com

В компанията на семейството „Бързи и яростни”, 22-годишната Медоу Уокър, се омъжи в петък за годеника си.

На сватбата присъстваха много от колегите на баща й – покойния Пол Уокър, една от звездите в екшън-сагата - включително Вин Дизел и Джордана Брустър. Всъщност, според сп. Us Weekly, в най-важния ден в живота на Медоу Уокър, Вин е заел мястото на баща ѝ, предавайки булката на младоженеца.

Сватбата отключи вихър от поздравления в социалните мрежи от феновете на Пол Уокър, които освен радостта си, споделят, че бащата на булката със сигурност би бил щастлив да я види пред олтара, отведена от скъпия му приятел. 

Звездата с неустоим поглед Пол Уокър загина трагично в катастрофа в края на ноември, 2013 г. С Вин Дизел, който е кръстник на дъщеря му, ги свързваше здраво приятелство. След смъртта му Вин Дизел прави всичко възможно да присъства в живота на кръщелницата си и двамата са много близки. 

„Тя е първият човек в Деня на бащата, който ме поздравява с празника. Да я виждам с децата си е едно от най-красивите ми преживявания. Такива моменти ме разтърсват силно, защото си представям как нейния баща – и мой брат по душа, ни гледа от някъде... Това е далеч извън рамките на киното", казва Вин. 

Gallery: Actor Paul Walker dead at 40 | Beaudesert Times | Beaudesert, QLD
Пол Уокър, Джордана Брустър и Вин Дизел в "Бързи и яростни", снимка - beaudeserttimes.com

За популярният актьор култовата сага „Бързи и яростни”, в която с Пол Уокър остават незабравими, е много повече от съвместна работа. Вин Дизел смята, че: 

„Целият смисъл на „Бързи и яростни” е в идеята, че братството се създава и в отношенията, а не непременно от общата кръв”.

Очевидно, магията на киното изгражда чудесни приятелски връзки между някои кино-творци, а зад суровата външност на решителния и непобедим на екрана Вин Дизел явно се крие много човечност и топлота.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: