Печалба от един милион паунда си направи шега с британец

Печалба от един милион паунда си направи шега с британец Снимка: indy100.com

Печелившият билет е закупен от партньорката му без неговото знание, след като ѝ изпратил съобщение, че не е толкова лековерен, за да играе на лотарии.

Съобщението му в WhatsApp, заедно с новината за печалбата, станаха хит в социалните мрежи. Голямата награда спечели 29-годишната Холи Саул от Кеймбридж, в тегленето на Euro Millions UK Millionaire Maker. Щастливката казва, че в отговор на коментара на приятеля си е решила да се довери на своя оптимизъм и купила няколко билета чрез приложението National Lottery, 

Пред indy100.com майката на две деца описва реакцията на семейството си: „И двамата бяхме толкова шокирани, че избрахме единствения разумен вариант – да си налеем по едно питие и да седнем в градината. Останахме там един час, гледайки в космоса и един в друг и се смяхме като деца. Щастлива съм, защото тази печалба ще промени живота на семейството ми, но най-хубавото е, че винаги ще мога да дразня Бен за нахалния му коментар”

Плановете на Холи Соул са да помогне на родителите си „да се пенсионират „по-рано“. Скептичният Бен два пъти е губил работата си заради пандемията и може би това обяснява позицията му към късмета и лотариите. За да умилостиви партньорката си, с която са заедно от 8 години, той поства в социалните мрежи своя снимка с фанелка, на която пише „неща, които идиотите казват“. Разработчикът на компютърни игри взема думите си назад и се радва, че печалбата ще му позволи да не търси както досега всякаква работа „на парче”, а да се задълбочи в проектите си.

Двойката планира и да се пренесе в по-голямо жилище – мечта, която двамата досега са удовлетворявали само с разглеждането на обяви за луксозни къщи.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: