56-годишната Елизабет Хърли слага край на забавленията?

56-годишната Елизабет Хърли слага край на забавленията? Снимка: hellomagazine.com

Известната актриса и модел се зарече, че зарязва купоните и ще се отдаде на семейството си

„От 30 години съм в режим „бий се или бягай“, казва 56-годишната Лиз Хърли, чийто живот е низ от пътувания и работа по пътя ѝ към успеха. Според нея, „рестартът” ѝ се е отключил от локдауните. Тя твърди, че уединението ѝ е помогнало да се върне към хармонията и естествените инстинкти. Казва, че е ходила на толкова купони, че ѝ стигат за още един живот, но сега иска да се отдаде на семейството си.

Звездата от „Остин Пауър“ споделя пред Sunday Times: „Намерих време да си спомня какво ми казват инстинктите, вместо постоянно да бъда като на бягаща пътека, да летя веднаж или два пъти седмично със самолети, да опаковам багаж, да жонглирам между работни ангажименти, да жонглирам с всичко, без да мога да седна, затова сега... проста сядам”.

Елизабет Хърли винаги е била финансово независима и се гордее, че никога не е разчитала на никой друг за пари. "Никога не съм искала, никога не съм имала нужда. Съпругът ми и аз имахме най-приятелския развод в света, защото никой от нас не искаше нищо. Плащам за всичко сама и съм много щастлива заради това, казва Хърли.

Тя прекарва пандемичните локдауни в имението си в Херефордшър с 19-годишния си син Деймиън – също успешен модел, майка си, сестра си и други близки членове на семейството – и изглежда по-щастлива от всякога. Когато слънцето позволява, знаменитата манекенка прекъсва заниманията си – писане и градинарство – за да направи малко тен и да зарадва феновете си в Instagram с нови снимки, показващи изумителната за възрастта ѝ физика.

 

Учен: Интернет-гигантите се опитват да препрограмират хората

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: