Мадона – екстравагантна поп-звезда и мъдър родител

Мадона – екстравагантна поп-звезда и мъдър родител Снимка: accessonline.com

Пред Interview Magazine дъщеря ѝ нарече майка си „тиранична особа”.

Лурдес Леон, най-голямото от шестте деца на Мадона, даде да се разбере, че макар да има световно известна и влиятелна майка, работи усилено, за да се издържа. 

„Ние не получаваме подаръци от семейството си”, казва Лурдес, и подчертава, че е възпитана от Мадона да не разчита на това в живота си. 

"Мисля, че виждайки децата на много известни хора, майка ми си е казала – моите няма да бъдат такива”, заяви 25-годишната моделка, която оценява възпитанието си като "изключителна привилегия".

В известен смисъл, Лурдес се оплаква от силния характер на поп-звездата, която дълго е контролирала живота ѝ и казва, че цени независимостта си, за която е подготвена от мъдрите житейски принципи на своята майка.  

Лурдес апочва да работи като модел веднага, след като завършва гимназия.  Дъщерята на Мадона признава, че се грижи да си създаде луксозен живот и да печели добре, но никога не забравя съвета на майка си: ”Парите, лицето ти или колко горещо изглеждаш не са най-важните неща в живота. Най-важното е какво носиш на света и какво ще оставиш след себе си".

В интервюто си дъщерята на Мадона подчертава това, което светът отдавна знае и цени - „Майка ми може би е най-трудолюбивият човек”, казва Лурдес, но със съжаление отбелязва, че не е наследила това качество, а само склонността на Мадона да контролира.

Лурдес Леон е дъщеря на кубинския актьор и личен треньор Карлос Леон, с когото Мадона беше близка. Екстравагантният личен живот на поп-звездата изглежда няма нищо общо с принците, в които възпитава децата си, поддържайки отлични отношения на тази тема с бащите им. Дъщеря ѝ Лурдес Леон влезе в заглавията на модните издания миналия месец, когато се завърна на модния подиум след дебюта си през 2018 г. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: