И бившата любима на Илон Мъск ще превзема космоса

И бившата любима на Илон Мъск ще превзема космоса Снимка: Jvhsvisions

Граймс сподели космическите планове за живота си след раздялата с милиардера

Канадската поп-певица се показа за първи път, след като двамата с Илон Мъск прекратиха връзката си, съобщава hollywoodlife.com. Тя се поразходи по улиците на Лос Анджелис, съчетавайки приятното с полезното, дълбоко зачетена в „Капиталът” на Карл Маркс – издание с логичната червена корица.

За образователната си обиколка и вникването в екстравагантното четиво, певицата беше избрала костюм на елф, гарниран с вещерски маникюр и свободно разпръснати коси в пъстри кичури. Интелектуалната дейност може би я изтощи, защото камерите я уловиха поседнала на тротоара, да се опитва да се съсредоточи в тежката материя.

След като новината обиколи клюкарските медии, певицата сподели в Twitter, че просто е искала да създаде малко работа на папараците. 

Социалните мрежи междувременно разкритикуваха Граймс за левите ѝ увлечения, демонстрирани неподходящо в премяна от приказната митология, вероятно на цена, колкото годишния доход на един среден американски работник. 

Граймс и Мъск станаха двойка през 2018 година. Само преди седмици космическият магнат съобщи, че двамата са „почти разделени” заради професионалните им ангажименти.  Според Граймс, двамата все още споделят едно жилище.

Колкото до Граймс, преди дни тя коментира раздялата им така: „Ще колонизирам Европа без Илон и ще създам там космическа лесбийска комуна”. За щастие, певицата визира не Стария континент, а едноименния спътник на Юпитер.

Последното ѝ четиво може би е знак, че поп-изпълнителката търси и идеология за хипотетичното женско царство.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: