Бащата на Меган Маркъл съди дъщеря си и принц Хари

Бащата на Меган Маркъл съди дъщеря си и принц Хари Снимка: Getty, legion-media.ru

77-годишният баща на Меган Маркъл се страхува, че няма да има време да се запознае с внуците си Арчи и Лилибет

Томас Маркъл, скандално известният баща на херцогинята на Съсекс, никога не е виждал зет си принц Хари и двамата си внуци Арчи и Лилибет Маунтбатън-Уиндзор. Но е готов да се опита да поправи това по съдебен ред „в най-близко бъдеще", съобщава интернет порталът instyle.ru.

Отношенията на Меган с баща й се развалиха в навечерието на кралската й сватба с Хари, когато Томас Маркъл сключи сделка с фотограф-папарак, който да направи постановъчни снимки на подготвката за тържеството. След това той не успя да заведе Меган до олтара поради получения сърдечен удар (мястото му бе заето от принц Чарлз), но продължи да си сътрудничи с репортери и да разпространява сензационни клюки за дъщеря си. 

По-късно в интервю на известната Опра Уинфри Меган Маркъл каза, че баща й я е „предал" и е било „трудно да се примири" с него.

Здравето на Томас продължава да се влошава и той „се страхува, че никога няма да може да се срещне с внуците си".

„Аз не съм някакъв убиец с брадва в ръка. Извърших една глупава грешка и бях наказан за нея. В шоуто, в което участваха [интервюто с Опра Уинфри], те говорят за състрадание, но в тях няма състрадание към мен, към семейството ми и към света - казва той. - Ако бях направил нещо ужасно непоправимо, това би било справедливо, но не съм направил нищо такова. Ще бъда много разочарован, ако така и не ми отдаде да подържа внучката си на ръце.“

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: