Принц Хари и Меган Маркъл подават иск заради папарашки снимки на сина им

Принц Хари и Меган Маркъл подават иск заради папарашки снимки на сина им Снимка: Pixabay

Двойката обвинява няколко папараци, че са снимали малкия Арчи в двора им без тяхно позволение.

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл подадоха жалба в четвъртък срещу неизвестен брой папараци за това, че са снимали 14-месечния им син без тяхното знание в градината на резиденцията им в Лос Анджелис.

Двойката наскоро е научила, че някой предлага за продажба снимки на малкия Арчи, твърдейки че те са заснети по време на неотдавнашен публичен излет в Малибу, което не отговаря на истината. Жалбата на британския принц и съпругата му е за „нарушаване на неприкосновеността на личния им живот” и се позовава на закон в щата Калифорния, който забранява да се правят фотографии на лица без тяхното съгласие в дома им и дори извън тяхната частна собственост.

„Арчи не е бил на публично място, още по-малко в Малибу, откакто семейството ни се премести в Калифорния”, твърди принц Хари.


 

В жалбата си Хари и Меган описват ежедневието си като кошмарен тормоз под постоянното наблюдение на папараци, които не се колебаят да стигнат толкова далеч, че да прелетят над дома им с хеликоптер или да пробиват дупки в оградите на имението им.

Двойката смята, че „някои папараци и техните спонсори са преминали червената линия“.

Принц Хари и Меган Маркъл се установиха в района на Лос Анджелис, града, от който е актрисата, след  като през април миналата година официално престанаха да бъдат активни членове на кралското семейство.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: