Фирма за криптоанализ предупреждава за цената на биткойн

Фирма за криптоанализ предупреждава за цената на биткойн Снимка: unsplash.com

Фирмата за криптоанализ Santiment предупреждава еуфоричните биткойн инвеститори за краткосрочната траектория на топ криптовалутата, пише Daily Hodl.

В нов пазарен анализ компанията твърди, че ситуацията по отношение на биткойните е твърдо меча, след пика в настроенията и скорошното рали над нивото от 19 000 долара.

Santiment казва, че е възможен обрат, предвид факта, че настроенията сред търговците на BTC в момента са „все още доста положителни и въз основа на историята ние считаме, че това категорично е меча територия.“

Източник: Santiment

След неотдавнашния пробив на пазара на алткойни, Santiment вече е леко мечи както по отношение на XRP, така и на Ethereum. Компанията казва, че търговците трябва да очакват XRP да достигне локален връх в краткосрочен план след повишаване на положителните настроения.

„Гледайки от положителната страна, като цяло тези големи скокове на настроения водят до евентуален локален връх. И има голяма вероятност това да се осъществи в близко бъдеще, за да се неутрализира еуфорията около криптовалута №3 по пазарна капитализация."

Santiment казва, че мрежовата адресна активност на Ethereum не се ускорява в унисон с цената на ETH, което дава основание на фирмата да посъветва „сериозно внимание“ след покачването на монетата над 600 долара, пише Daily Hodl.

Фирмата препоръчва на търговците да обърнат внимание на предлагането на ETH на крипто борсите, "колкото по-ниско, толкова по-добре".

Що се отнася до Chainlink (LINK), Santiment казва, че търси по-голям скок в положителните настроения, за да подхрани ново рали. Дотогава той е неутрален за криптоактива.

„Настроението около Chainlink в Twitter се превърна в положително през последните няколко седмици, но не с огромна разлика. Има някои много диви люлки в еуфорията, които водят до локални върхове за проекта, базиран на ETH, който привлича толкова много внимание в социалните медии."

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: