Стартира Националната кампания "100-те изгряващи звезди на 2024"

Стартира Националната кампания "100-те изгряващи звезди на 2024" Снимка: 3CON Marketing Agency

69,2% от младежите не смятат, че формалното образование ги подготвя достатъчно, за да влязат в реална работна среда

Leader Academy стартира второ издание на Националната кампания "100-те изгряващи звезди 2024". Кампанията цели да разкрие 100 амбициозни и мотивирани младежи, на възраст между 16 и 25 години от цялата България, и да ги подкрепи със стипендия за кариерна акселерираща програма, съобщава 3CON Marketing Agency.

Поколението Z проявява желание за независимост, гъвкавост и свобода. Ако им се предостави възможността да работят навсякъде по собствен начин и да извличат удовлетворение и стойност от своя труд, те се проявяват като изключително продуктивни. Техният работен стил и ценности се различават забележително от тези на предходните поколения, поради което е от съществено значение да се приложи адаптивен подход.

Програмата предоставя разнообразни кариерни възможности, включително кариерни консултации, онлайн методология за идентифициране на кариерния потенциал, лидерски уъркшопи, общностна платформа за една година, стажантска програма и 7-дневен Bootcamp. Освен това, успешно завършилите стажантската програма имат възможност за менторинг, пълна стипендия за Bootcamp, кариерно профилиране и сертификат за проведен стаж.

Talent Factory Digital Express  е част от едногодишната акселерираща програма и предоставя възможност за използване на психологически тестове и инструменти, които помагат на потребителя да се запознае със себе си и да създаде Личностен Кариерен Профил. Разработен след 6-годишни изследвания и продължава да се подобрява, Talent Factory Digital Express помага на участниците да идентифицират талантите си, да формират визия, ценности и лична мисия. 

Платформата също така обединява мотивирани младежи от цяла България, предоставяйки им възможност да влязат в общност от таланти, достъпна за компании, които търсят бъдещи изгряващи звезди. Успешното завършване на Talent Factory Digital Express осигурява и достъп до Talent Factory Camp, където участниците могат да преминат стаж или да започнат свой собствен бизнес.

Процесът на кандидатстване стартира, младежи също могат да бъдат номинирании от техни приятели. Първата фаза е Talent Pass до 15 март 2024 г. Следва събеседване с фокус върху "Социално огледало" и подбор. През април месец ще се състои конференцията "Gen Z революция" и награждаване на 100-те изгряващи звезди на България 2024.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: