Алла Пугачова каза две думи за войната в Украйна, но разби поддръжниците ѝ

Алла Пугачова каза две думи за войната в Украйна, но разби поддръжниците ѝ Снимка: glavred.info

Примата на руската поп-музиката и до сега не изразява пряко нито одобрение, нито осъждане на „специалната военна операция” на Москва.

Преди дни Пугачова се завърна от няколкомесечен престой в Израел, под претекста, че децата ѝ започват училище. Пред журналисти гранд-дамата на руския шлагер заяви, че първата ѝ работа ще бъде „да натрие носа на някого”. 

Но докато съпругът й Максим Галкин продължава европейския си тур с хумористични спектакли, в които изразява антивоенната си позиция, примадоната предпочита да говори в алегории, позволявайки на обществеността сама да направи заключенията си за нейното отношение към войната, пише лайфстайл сайтът subbota.su. 

Пугачова доста време не беше актуализирала профилите си в социалните мрежи, но наскоро там се появи публикация, адресирана към режисьора Никита Михалков, който е сърдечен поддръжник на агресията в Украйна и дори предложи в руските киносалони да не се прожектират филми с участието на антивоенно настроени актьори. 

За да изрази отношението си към това, Пугачова избра кадър от един от най-известните филми на Михалков - "Робиня на любовта", придружавайки го със следния текст: „Прекрасен филм на талантлив режисьор, но просто не мога да разбера къде отиде добрият човек Никита Михалков?“

Феновете на филма веднага установиха, че снимката в поста е стоп кадър от сцена, в която главната героиня се обръща към присъстващите с думите „Господа, вие сте животни”.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: