Много са недовършените обекти по трасето на газовата връзка България - Гърция (снимки)

Много са недовършените обекти по трасето на газовата връзка България - Гърция (снимки) Снимка: МРРБ

Снимки на недовършените обекти

КЕШ Медия вече информира за инспекцията на българския участък от Междусистемната газова връзка на българска територия, която на 10 август направиха съвместно министърт на регионалното развитие и благоустройството арх.Иван Шишков и вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев. 

Двамата посетиха Газоизмервателна станция Стара Загора, Кранов възел 6, разположен до село Тракия, както и канал на Напоителни системи и Диспечерски център в село Стамболийски.

След инспекцията арх. Шишков каза пред журналисти, че газовата връзка с Гърция не е готова. Обектът  изглежда като луксозна сграда с мебели, до която обаче няма ток и добър достъп.

Публикуваме снимки от недовършените обекти по трасето, които днес ни предостави Министерството на регионалното развитие и благоустройството. На фотографиите се виждат канал в строителство, недовършена и недооборудвана газоизмервателна станция, недовършен път към ГИС, недовършен кранов възел и диспечерски център, недовършев противопожарен водопровод, недовършен канал към сграда, недовършен канал към диспечерския център и др.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: