И наследничката на Бил Гейтс е срещу забраната на абортите

И наследничката на Бил Гейтс е срещу забраната на абортите Снимка: radiokp.ru

19-годишната Фийби Гейтс подкрепи планираното родителство, като публикува в Instagram снимката си в оскъдни бикини, придружена с лозунга на популярното женско движение „Моето тяло, моят избор“.

Постът ѝ, препечатан моментално от hollywoodlife.com, показва дъщерята на 66-годишният Гейтс и бившата му съпруга Мелинда, сияеща, със свободно разпуснати черни коси и бляскав грим. Към популярния слоган My Body My Choice, Фийби Гейтс прибавя и послание

„Не се срамувам от тялото си и/или ви казвам да държите забраните си настрани от него. Всеки човек заслужава достъп до грижи за сексуалното и репродуктивното си здраве. Точно сега Върховният съд е готов да сложи край на конституционното право на аборт. Присъединете се към мен и милиони други жени в нашата борба за това основно човешко право”.

Снимка - hollywoodlife.com

Публикацията включва и връзки с портала @PlannedParenthood и официалния сайт #BansOffOurBodies. 

Напоследък Фийби Гейтс, която е студентка в Станфорд,  все по-често привлича камерите на светските хроникьори.  Последните снимки от 8 юни я показват в блестяща розова рокля на Fendi x Versace, на гала-вечерта на Time 100, заедно със знаменития ѝ баща.  

След развода му Фийби често се появява в престижните ресторанти в Манхатън в компанията на новоизпечения си самотен родител. Запознати казват, че Фийби не само е „одрала кожата” на основателя на Microsoft, но не отстъпва на Бил Гейтс нито по способности, нито по бизнес нюх.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: