Брад Пит търси силна жена

Брад Пит търси силна жена Снимка: hkmgmcnuh.org

Носителят на „Оскар” в момента не се среща с никого.

В ексклузивно интервю за hollywoodlife.com с близки приятели на актьора, един от тях се впусна в анализ: „Брад идва от много скромна среда и никога не е предполагал, че ще стане такава звезда. Дълго време живя като холивудска знаменитост, но ако трябва да видите кой е всъщност, ще разберете че държи на личното си пространство и просто стои далеч светската хроника, доколкото е възможно. Знае, че не е лесно, но се справя по най-добрия начин”.

„Гвоздеят” в интервюто обаче беше информацията, че Брад Пит в момента не се среща с никого, а „ако го направи, ще бъде с някой, далеч по-различен от предишните му връзки".

Това разбира се, няма да е лесно за бъдещите му партньорки. „Той знае, че трябва да бъде със силна жена, която ще може да се справи с целия шум около него. Ако излиза с момиче и са просто приятели, медиите ще твърдят друго. Ако пък отношенията им се задълбочат, ще следят всяко тяхно движение”, обясниха от приятелския кръг на актьора. 

Макар че е свикнал, Брад Пит е наясно, че това затруднява една нормална връзка и прави личния живот по-труден, коментират още приятелите му. Те казват, че той обича да действа „както дойде”, и би се радвал да срещне някого, но към момента в живота му няма „някой сериозен".

Фенове и медии изпаднаха в еуфория, след като на 26 януари The ​​Sun писа, че 58-годишния Брад Пит „тайно” се среща с 35-годишната шведска певица Лике Ли и дори я е водил в имението си в Южна Франция. Новината нажежи до бяло гнева на Анджелина Джоли, с която Брад Пит се венча именно там. Много източници, близки до актьора обаче отхвърлиха слуховете и потвърдиха, че двамата с Лике са просто добри приятели.

Запознати отбелязват, че браковете на Брад Пит продължават около 5 години – с Дженифър Анистън от 2000 до 2005 г. и с Анджелина Джоли от 2014 г. до 2019 г., като бракоразводното им дело все още продължава. 

Новината, че в момента е необвързан, разпали предположения (и планове) за нов петгодишен цикъл. Близките му обаче смятат, че актьорът емоционално не е готов за нова връзка. „Цялата тази война с Анджелина взе своето”, казват те, но подчертават, че за щастие Брад Пит има невероятно силна воля, както и прекрасна група приятели, които му помагат да се възстанови. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: