Финландец взриви колата си Tesla Model 3, заедно с манекен на Илон Мъск

Финландец взриви колата си Tesla Model 3, заедно с манекен на Илон Мъск Снимка: стопкадър

Вместо да смени батерията, собственикът на Tesla Model 3 решил да унищожи електрическата кола

 Във Финландия собственикът на електрическа кола Tesla Model 3 реши да взриви колата си. Според Insideevs той предприел такава стъпка поради факта, че се е разочаровал от американската компания.

Всичко започнало с това,  че по време на пътуване на екрана на бордовия компютър на колата му се появило съобщение за неизправност. Шофьорът не могъл сам да стигне до сервиза и се наложило да извика влекач.

По-късно се оказало, че причината за неизправността е повреда на акумулатора. Но поради факта, че Tesla Model 3 била на повече от 8 години, гаранцията  му вече била изтекла. В самия сервиз за смяната на батерията поискали 20 000 евро.

Разочарованият шофьор не пожелала да плати толкова пари и решил да се отърве от американския електрически автомобил. За целта авторите на канала в YouTube -Pommijätkät- закарали колата до изоставена кариера и я взривили с експлозив. Преди това в колата бил поставен самоделен манекен на ръководителя на Tesla Илон Мъск.

Експлозията унищожила напълно колата. Ако се съди по видеото, бившият собственик на електрическата кола останал много доволен от случилото се. 

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: