Определиха кой е „Най-секси мъж на планетата”

Определиха кой е „Най-секси мъж на планетата” Снимка: etonline.com

Очаквано, той има нещо общо с Холивуд, а титлата му беше присъдена от People

52-годишинят Пол Ръд прие званието с   чувство за хумор и предположи, че занапред ще го канят по-често в „звездни” компании. Освен това Ръд отбеляза, че според съпругата му, решението е „съвършено правилно”.

За да получи титлата, известният актьор трябваше да докаже, че наистина е секси в серия „тестове за сексуалност“, в късно вечерно телевизионно шоу, излъчвано директно. Най-много точки му донесе коментара, че би приел спокойно, ако не го обявят за „най-секси” мъж и тази реакция всъщност му спечели титлата. 

„Виждаш ли, Пол, няма нищо по-секси от скромността“, каза водещият и гръмко обяви: „Това беше последният тест — и ти издържа, Пол, ти си най-сексапилният мъж!"

Ръд, може би един от най-забавните и дружелюбни водещи актьори в Холивуд, поема честта от колегата си Майкъл Б. Джордан, носител на титлата от миналата година.

Пред сп. People, Ръд заяви, че изборът го е изненадал. „Имам достатъчно ум, за да знам, че когато хората чуят, че съм избран, ще кажат: „Какво, Пол Ръд?!?” Има толкова по-секси мъже от него”... 

Същевременно Ръд заяви, че няма да скромничи, а ще си направи визитни картички с титлата. Освен това, актьорът очаква „всичките ми приятели да ме разсипят – но пък и затова са ми приятели!” 

Познаваме Пол Ръд от култовия сериал „Приятели”, „40-годишният девственик”, „Нощ в музея”, „Капитан Америка: Войната на героите” и др. Актьорът споделя живота си вече близо 20 години с една съпруга, с която имат две деца.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: