Научиха хамстер да търгува с криптовалута и той почти веднага забогатя

Научиха хамстер да търгува с криптовалута и той почти веднага забогатя Снимка: ferra.ru

И без това върти колелото, поне да печели, смята собственикът му

Хамстерът-инвеститор може да бъде наблюдаван на живо на Twitch. Неговата област на интереси е особено рискова - това е криптовалутата. Хамстерът мистър Гокс (Mr. Goxx) търгува с портфейл, състоящ се от различни цифрови валути, от 12 юни. И успехите му са впечатляващи. До миналия петък портфейлът на хамстера е нараснал с 24%, съобщава businessinsider.com.

                                                      Снимка: businessinsider.com

Собственикът на мистър Гокс построил специална кутия - Goxx Box, която е един вид офис за хамстера. В офиса мистър Гокс трябва първо да завърти колелото, за да избере една от 30-те криптовалути за търговия. След това хамстерът трябва да премине през един от "тунелите за решения", който стартира процеса на закупуване или продажба на актива.

                                                           Снимка: businessinsider.com

В списъка на основните криптовалути, които хамстерът вече притежава, влизат Tron, XRP, ADA и етер. Първоначално за портфейла на Гокс разпределили евро еквивалент на $390. Сделките, извършвани от хамстера, се определят автоматично със стъпка от 20 евро. В бъдеще е възможно мистър Гокс да получи повече свобода на избор и да му позволят самостоятелно да определя сумата.

В пика портфейлът на хамстера възлиза на $580 (това е в средата на септември). От тогава криптовалутите леко паднаха и печалбите на мистър Гокс намаляха.

Още по темата във

facebook

Сподели тази статия в: